Planuri tarifare

Oferta Specială

Savurează din plin comunicarea cu cei dragi, de parcă ați fi alături.

 

Doar acum poți primi toate serviciile de comunicare de la un singur operator. Conectează acum servicii de Internet de viteza înaltă, Televiziune interactivă și telefonie mobilă cu trafic internet inclus și ai servicii la pachet, cu 45% reducere timp de 6 luni. Trei servicii cu doar 165 lei pe lună.

 

 

Oferta este disponibilă pentru blocuri locative conectate la rețeaua de fibră optică FTTB.

 

Moldtelecom îţi recomandă pachetul optim de 165 de lei pe lună care include următoarele:

 

 

Și asta nu e tot, Moldtelecom oferă la alegere încă doua abonamente în funcție de necesitățile tale:

 

 

In plus, primești gratis serviciul Multiscreen, video biblioteca Megogo, conectare cu echipament inclus și contract la domiciliu.

 

 

E simplu și avantajos să combini cele mai inovatoare servicii din gama completă oferită de operatorul național – Moldtelecom, operatorul NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitală şi NUMĂRUL UNU în Internet mobil după traficul generat de către abonaţi.

 

Abonamentele Internet îţi oferă viteze înalte și stabile de acces la internet. Datorită acoperirii naţionale a reţelei de fibră optică, conexiunea la internet cu cea mai mare viteză este posibilă în toată ţara.

 

Oferta Standart Internet fix

 

Alege oricare abonament Internet, combină cu un abonament TV (cu excepția abonamentului TV Simplu) și beneficiezi de reducere de 80 lei, pe viață. Mai multe detalii găsești pe pagina Televiziune + Internet.

 

 

 

Indiferent de planul tarifar ales de tine, vei avea:

  • Cea mai sigură conexiune de Internet!
  • Legătura permanentă cu familia și prietenii în rețele de socializare și posibilitatea de a distribui poze în cel mai scurt timp.
  • Conectare gratuită și echipament Wi-Fi inclus.

 

 

 

[+] Note
  1. Tarifele includ TVA.
  2. Pentru tehnologia ADSL vitezele de acces sînt indicate în valori maximale și sînt oferite în funcție de parametrii tehnici ai liniei telefonice (diametrul cablului, lungimea cablului - distanţa de la CTA pînă la abonat, calitatea conexiunilor pe linie, temperatura mediului ambiant, ş.a.).
  3. Abonaţii care doresc sistarea temporară a serviciului Internet pe o perioadă de la 1 lună până la maxim 3 luni timp de un an, o pot face prin depunerea în prealabil a unei cereri în centrele comerciale Moldtelecom. Tarif – 50 lei/lună (TVA inclus).
  4. Prețurile pentru servicii prestate în locația abonatului: suport tehnic (consultare) - 132 lei, cu TVA; suport tehnic (remediere) - 150 lei, cu TVA.

 

Comandă
ON-LINE

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude