Multiscreen

 

Serviciul Multiscreen oferă posibilitatea de a viziona atât pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone) cât și pe laptop sau sisteme PC până la 50 canale TV, din abonamentul IPTV de care dispuneți, precum si interacțiunea între mai multe dispozitive mobile, tablete și smartphone-uri cu media boxul de acasă.

 

Este o soluție inovatoare unică pe piața din Republica Moldova ce oferă acces la o serie de funcționalități care îți permit gestionarea contentului televiziunii tale de acasă.

 

 

 

 

Ghidul electronic de programe TV cu funcția de înregistrare.

 

Cu Ghidul TV poți vizualiza programul emisiunilor la dispozitiv mobil (smartphone sau planșetă) pentru fiecare canal și parcurge lista completă a tuturor canalelor și programelor pentru următoarele câteva zile. Serviciul Multiscreen oferă posibilitatea de a utiliza funcția înregistrare direct pe smartphone sau tabletă. Astfel, poți programa înregistrarea emisiunii preferate pe smartphone sau tabletă atunci când ești la serviciu și revii apoi la vizionarea acesteia la televizor acasă.

 

 

 

Mai multe ecrane

 

Televizorul nu îți mai concentrează întreaga atenție, pentru că programele TV pot fi acum vizionate simultan pe dispozitive mobile, oriunde te-ai afla. Nu mai ești nevoit să împarți televizorul cu membrii familiei. Fiecare dintre ei poate viziona acum emisiunile preferate pe dispozitivul preferat.

 

 

 

Continuitate

 

O altă funcționalitate deosebită a serviciului Multiscreen constă în posibilitatea de a distribui semnalul TV între dispozitivele controlate. Astfel poți trece cu ușurință de la un dispozitiv la altul pentru vizionarea programelor preferate inclusiv televizorul. Începi vizionarea de acasă și continui în transport sau viceversa.

 

 

 

MEGOGO

 

Prin serviciul Multiscreen ai acces la 3500 de filme, 700 seriale și 800 desene animate din biblioteca MEGOGO. Alege filmul preferat sau desenul animat pentru copilul tău și vizionează direct pe smartphone sau tabletă oriunde te-ai afla.

 

 

 

Telecomandă virtuală

 

Poți controla de la distanță media boxul de acasă cu o telecomandă afișată pe ecranul smartphone-ului sau a planșetei, prin schimbarea canalelor TV, controlul volumului, utilizarea funcțiilor interactive: pauză, reluare, înregistrare. La fel ai și celelalte funcții cu care te-ai obișnuit de pe telecomanda media boxului.

 

 

 

 

Utilizarea serviciului este posibilă după descărcarea aplicației Multiscreen din magazinele de aplicații.

 

 

Descărcarea și instalarea aplicației Multiscreen:

 

  1. Activați rețeaua Wi-Fi sau 3G/4G pe smartphone sau tabletă. 
  2. Pentru sistemul AndroidDeschideți  Google Play Store (pentru sistemul Android) aplicaţia „Multiscreen Android” (faceti click aici)
  3. Pentru sistemul iOSCautaţi App Store (pentru sistemul iOS) de pe smartphone aplicaţia „Multiscreen iPhone” (faceti click aici) sau de pe tabletă aplicaţia  „Multiscreen iPad” (faceti click aici)
  4. Tastaţi butonul „Instalare”
  5. Pentru laptop și sisteme PC. Accesați pagina 

           multiscreenWebTV.moldtelecom.md

 

Mai multe detalii le găsiți în Ghidul de utilizare.

 

 

Activarea sau dezactivarea serviciul Multiscreen poate fi efectuată prin mai multe metode:

 

  • apelați la Serviciul Suport Clienți 1181, sau
  • depuneți o cerere în magazinele Moldtelecom

 

 

 

Consultanții Moldtelecom vor solicita adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul de telefon mobil la care vor fi expediate datele necesare pentru activarea serviciului. În total pot fi activate maxim trei dispozitive.

 

Activarea sau dezactivarea serviciului se efectuează din Contul Meu, la fel cum activați sau dezactivați celelalte servicii la IPTV (Arhiva TV, pachetele tematice).

Pentru activarea imediată a serviciului, vă recomandăm să restartați media boxul.

 

Serviciul Multiscreen este disponibil doar prin intermediul media boxului de model Entone Kamai. În cazul în care dispuneți de alt model de media box, la solicitare cel existent poate fi înlocuit cu un media box de model Entone Kamai.

 

 

 

Până la data de 1 august 2016, toți abonații serviciului de televiziune digitală IPTV de la Moldtelecom se vor bucura de utilizareaMultiscreen - gratuit.

 

Începând cu 1 August vor fi aplicate următoarele tarife:

 

  • clienții conectați lateleviziune digitală IPTVdupă data de 01.06.2016 au serviciul Multiscreen inclus in abonament pentru un singur dispozitiv - gratuit. Pentru dispozitivul doi și trei serviciul Multiscreen va costa câte 15 lei lunar per dispozitiv.
  • clienții conectați lateleviziune digitală IPTV până la data de 01.06.2016 vor achita doar 10 lei pentru primul dispozitiv. Pentru dispozitivul doi și trei serviciul Multiscreen va costa 15 lei lunar per dispozitiv.

 

Pentru a beneficia de serviciul Multiscreen suma abonamentului trebuie să fie disponibilă în cont înainte de data facturării.

 

Pentru detalii suna acum la 1181.

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude