Orizonturi noi în televiziune cu Moldtelecom SmartTV .
30 Ianuarie 2017

Orizonturi noi în televiziune cu Moldtelecom SmartTV 

 

Moldtelecom continuă să aducă noi posibilități pe piața serviciilor de televiziune digitală și lansează serviciul Moldtelecom SmartTV. Datorită acestui serviciu mediul de televiziune devine mult mai extins, deschis și accesibil. Printr-o simplă conexiune la Internet, vizionezi canalele TV îndrăgite prin intermediul aplicației Moldtelecom SmartTV care poate fi descărcată direct pe televizorul tău, fără a mai avea nevoie de conectarea unui Mediabox. 

 

 

Uiți de restricțiile asociate cu cablu, fire, echipamente, o mulțime de panouri și mai multe telecomenzi. Moldtelecom îți pune la dispoziție peste 100 de canale printr-o simplă conexiune la Internet, la doar 50 lei/ lună. În plus, datorită conexiunii televizorului tău la Internet ai acces la contentul preferat online. Acum orizonturile televiziunii tale sunt mult mai extinse și ai la îndemână filme, muzică, rețele de socializare și toate celelalte lucruri care te pasionează online, direct de la televizor. Este extrem de plăcut să te bucuri de toată această libertate în special atunci când te relaxezi împreună cu cei dragi în fața televizorului.

 

Vizionarea canalelor TV la televizor prin conexiune la Internet poate fi realizată prin descărcarea aplicației Moldtelecom SmartTV care se efectuează din magazinul de aplicații, din meniul televizorului care trebuie să dispună de un sistem inteligent numit SmartTV. Modelele de televizoare care dispun de un astfel de sistem și sunt compatibile cu aplicația Moldtelecom SmartTV sunt - Samsung  (modelele anilor 2011 - 2016) și LG (modelele anilor 2011-2016).

 

Indispensabil în utilizarea serviciului Smart TV este conexiunea la Internet sau Internet și IPTV de la Moldtelecom.

 

Pentru activarea serviciului Moldtelecom SmartTV, apelați  Serviciul Suport Clienți, 1181

 

Moldtelecom este operatorul NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitală.

 despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude