Cea mai mare viteză de acces Internet din Republica Moldova a fost testată în Studioul de Inovații Expert
02 Octombrie 2014

La 30 Septembrie curent, a avut loc o nouă ediție a Studioului de Inovații Expert, în cadrul căreia a fost testată cea mai mare viteză de acces Internet, oferită în mod exclusiv de către compania noastră, la nivel național.

 

 

La eveniment au fost invitați bloggeri și persoane pasionate de domeniul IT, care au făcut cunoștință în detaliu cu tehnologia viitorului – reţeaua 100G și s-au convins de beneficiile acesteia. Au fost demonstrați de asemenea parametrii tehnici necesari pentru a atinge viteza de 1 Gbps și li s-a descris cea mai avantajoasă ofertă de pe piața de profil, cu doar 119 lei lunar pentru abonamentul de internet cu viteza de 1 Gbps și 149 lei/lunar pentru pachete de Internet și Televiziune Digitală IPTV, cu 112 canale TV și 14 canale HD.

 

Safe Web și Cloud M sunt alte două servicii recent lansate de către compania Moldtelecom și au fost demonstrate în cadrul Studioului de Inovații. Vă reamintim că, grație serviciului Safe Web părinții pot sta liniștiți în ceea ce privește paginile de internet pe care le accesează copiii lor, pentru că au siguranța navigării pe internet și îi protejează de contentul periculos. Cât privește Cloud M, participanții au aflat că este o alternativă locală la Google Drive spre exemplu, care permite salvarea informațiilor de orice tip (fotografii, videoclipuri, muzică, texte etc.) pe un server securizat al companiei Moldtelecom iar ulterior informațiile pot fi accesate foarte rapid şi simplu, de pe orice dispozitiv şi distribuite prin intermediul reţelelor de socializare sau a poştei electronice.

 

 

În cea de-a doua parte a evenimentului, rețeaua de magazine Expert a prezentat noul smatphone al companiei din Cupertino – iPhone 6 și iPhone 6+. Prezentarea a fost realizată de către Dmitrii Voloșin, directorul general al companiei Simpals; omul care folosește produsele Apple nu doar în viața cotidiană dar și în activitatea companiei Simpals. Dl Voloșin le-a vorbit celor prezenți despre funcționalitatea și designul noului iPhone 6, de la cât ține bateria până la ce funcții are în plus față de modelele anterioare. A făcut și o demonstrație despre cum funcționează camera noului smartphone. Cu iPhone 6, Dmitrii Voloșin a realizat un spot video în mai multe locații pentru a demonstra performanța imaginii acestuia.

 

 

La eveniment a fost prezent şi interpretul Boris Covali care, fiind un fan înrăit al dispozitivelor Apple, a testat noile funcţionalităţi ale proaspătului gadget, după care a recunoscut că a rămas impresionat de noul model iPhone şi că deja a reuşit să-l comande.

 

Studioul de Inovații Experteste un proiect unic pe piața din Moldova lansat de rețeaua de magazine Expert și Moldtelecom. Proiectul se desfășoară periodic, în cadrul căruia cei pasionați de inovații în domeniul IT și telecomunicații au posibilitatea să facă cunoștință cu cele mai noi dispozitive și servicii din domeniu. 
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude