Oferte exclusive de la Moldtelecom cu cel mai rapid acces la Internet
05 Martie 2012

Compania Moldtelecom lansează, din 5 martie 2012, oferte extraordinare de primăvară pentru pachetele Internet şi Televiziune IPTV+Internet cu posibilităţi exclusive de utilizare a Internetului la viteza de până la 300 Mbps cu trafic de 300GB inclus.

 

După ce Operatorul Naţional a anunţat că este pregătit să asigure acces la Internet în bandă largă la viteza de până la 1Gb, Moldtelecom pune la dispoziţia clienţilor săi primele 3 oferte comerciale cu cel mai rapid acces la reţeaua globală Internet:

 

MaxFiber Gigabit - viteză de acces de 300 Mbps şi trafic inclus de 300 GB;

 

MaxFiber Gigabit Univers (IPTV+Internet)viteză de acces de 200 Mbps,  trafic inclus de 300 GB şi87 posturi TV;

 

MaxFiber Gigabit Premier (IPTV+Internet) - viteză de acces de 200 Mbps,  trafic inclus de 300 GB şi55 posturi TV.

 

Conectareaşi echipamentul sunt acordate absolut gratuit.

 

Astfel, în era tehnologiilor avansate, când Internetul a devenit parte indispensabilă din viaţa noastră,  Moldtelecom facilitează tot mai mult navigarea online pentru internauţii, care nu-şi mai pot imagina activitatea înafara lui.

 

Oferta Internet de la Moldtelecom deschide noi posibilităţi pentru vitezomanii online: utilizarea resurselor Internet la cea mai rapidă viteză existentă pe piaţă, organizarea videoconferinţelor în timp real şi transferul fişierelor mari cu conţinut grafic în timp record.

 

Compania accelerează considerabil accesul la Internet, astfel încât descărcarea cărţilor şi a filmelor în format standard şi HD este reală în câteva secunde, iar expedierea de conţinut voluminos a CD-lor şi DVD-lor - în doar 2-3 minute. 

 

De asemenea, Televiziunea Digitală de la Moldtelecom a devenit şi mai performantă cu ofertele MaxFiber Gigabit Univers şi MaxFiber Gigabit Premier,  pentrucă viteza de acces la Internet de la TV a fost  dublată de la100 Mbps -  la 200 Mbps. Abonaţii celor două pachete pot accesa la viteze record, direct de pe TV, cele mai populare site-uri de socializare, portaluri de ştiri, divertisment, poşta personală etc.

 

Operatorul naţional Moldtelecom este primul care face un nou salt pe piaţa de acces Internet din R. Moldova, fortificându-şi poziţia de LIDER incontestabil pe segmentul Internet şi IPTV+Internet.

 

Aceste evoluţii marcate de Moldtelecom demonstrează imaginea unei companii cu o puternică infrastructură, bazată pe tehnologii avansate, care permit accesul în bandă largă la reţeaua globală Internet prin toate tehnologiile existente, asigurând clienţii cu cele mai variate şi performante soluţii, prestate la nivel european pe plan naţional.

 

Remarcă: Numărul clienţilor Moldtelecom la Internetul de bandă largă şi Televiziunea Digitală IPTV a sporit pe parcursul anului 2011 cu circa 30%, aceasta fiind una dintre cele mai ridicate rate de creştere pe piaţa locală la asemenea servicii.

 

Serviciul de presă S.A. “Moldtelecom”
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude