Navighează Gratuit pe Internet direct de la TV
19 Decembrie 2011

Pentru că trăim în era când Internetul este vital pentru noi toţi şi indispensabil când socializăm, facem cumpărături, ne documentăm sau căutăm informaţii utile, compania Moldtelecom face posibilă şi navigarea pe Internet direct de la ecranele TV.

 

Astfel, începând din 19 Decembrie 2011, toţi abonaţii serviciului de Televiziune Digitală Interactivă IPTV vor beneficia GRATUIT de un serviciu de ultimă generaţie, absolut nou pe piaţa de comunicaţii din Republica Moldova – serviciu de Internet la TV.

 

Navigarea pe Internet de la TV oferă noi posibilităţi de comunicare abonaţilor serviciului de Televiziune Digitală Interactivă IPTV având acces imediat la site-uri de socializare precum: Facebook, Odnoklassniki, diverse portaluri de ştiri, divertisment, poşta personală pentru a verifica e-mailul şi un şir de alte link-uri utile.

 

Avantajul prioritar al noului serviciu este comoditatea maximă în utilizarea lui, acesta fiind o combinaţie perfectă între potenţialul a două servicii unite între ele – Televiziune şi Internet.

 

Cu siguranţă fiecare se întreabă cum ar funcţiona acest serviciu. Este foarte simplu, comod şi uşor de utilizat. Aceasta pentru că pe ecranele televizorului va apărea o bară de căutare exact ca şi motorul Google, unde fiecare abonat poate alege sau tapa cu ajutorul butoanelor de pe telecomandă orice site sau link util pe care doreşte să navigheze.

 

Navigarea pe Internet de la TV se va face de la telecomandă, utilizând butoanele cu săgeţi şi butonul OK. Scrierea mesajelor în poşta personală se face cu ajutorul literelor de pe telecomandă exact ca şi în cazul tapării mesajelor de la telefonul mobil.

 

În plus, abonaţii beneficiază şi de aplicaţiile Widgest, care pot fi accesate din meniul IPTV şi oferă acces rapid la ultimele ştiri, prognoza meteo, cursul valutar, horoscop, calendarul creştin-ortodox în stil nou şi vechi, microblogging Twitter şi indicii bursieri.

 

Alături de toate aceste facilităţi şi comodităţi create prin navigarea Internet la TV, abonaţii serviciului de Televiziune Digitală Interactivă IPTV au acces la pagina Contul Meu prin intermediul căreea îşi pot gestiona contul personal.

 

Fiind cea mai mare companie de telecomunicaţii din Republica Moldova, Moldtelecom continuă să ofere abonaţilor săi noi soluţii de comunicare, orientate către necesităţile clienţilor. Serviciul de navigare pe Internet de la TV este ajustat la standardele internaţionale de calitate şi permite navigarea comodă pe Internet direct de pe ecranele televizorului.  Consultanţii companiei Moldtelecom sunt deschişi pentru a oferi clienţilor informaţii suplimetare ce ţin de calitatea şi accesibilitatea noului serviciu lansat.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude