Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez
Data City/Centru de date

Ce este „Data City”?

Avantajele Data City:

Organizațiile devin competitive pe piaţă odată cu reducerea costurilor și creșterea eficienței. Metodele noi de lucru au sporit gradul de mobilitate si flexibilitate ale companiilor.

Data City Moldtelecom oferă soluţii viabile întreprinderilor, astfel ca acestea să presteze servicii calitative pentru a face faţă pieții destul de competitive. La aceste provocări ale pieţei, Data City răspunde prin oferirea de servicii inovative Colocare și Găzduire web.

Soluţiile de comunicaţii oferite pentru întreprinderi sunt simple, scalabile şi bazate pe standarde mondiale. Flexibilitatea serviciilor este conformă necesităţilor afacerii întreprinderilor, pentru că asigură soluții prompte şi sigure indiferent de locație.

Arhitectura deschisă a Centrului de Date facilitează integrarea mediului IT cu cel al comunicatiilor, permiţând utilizarea unor aplicaţii avansate pentru lucrul în echipă şi alte procese organizaţionale. Data City asigură convergenţa aplicaţiilor de business şi comunicaţii pentru a spori productivitatea business-ului, asigurând astfel respondenţa.

LOCAȚIE

Avem cea mai potrivită locație din punct de vedere geografic, conform expertizei tehnice efectuate, care a demonstrat un grad înalt de rezistenţă a edificiului.

Data City Moldtelecom se găseşte în or. Chişinău, str. Alba Iulia 77.

Pentru soluții personalizate, contactați-ne la numărul 11855 sau prin email:11855@moldtelecom.md
Fiecare a 2 lună de abonament gratuit, timp de 1 an!
Alege un abonament de Internet prin fibră optică, Internet+TV, Telefonie mobilă sau Internet mobil și 6 luni timp de 1 an, plata de abonament este 0 lei.
Serviciile Selectate
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 6 luni
Vezi oferta
Standart
Vezi oferta
Promo
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top