Serviciu nou de la Moldtelecom – aplicaţia Moldtelecom SmartTV, acum şi pe Android.

Televiziune digitală IPTV pe televizorul Smart al dumneavoastră.

  

Moldtelecom continuă să aducă noi posibilități pe piața serviciilor de televiziune digitală și lansează serviciul Moldtelecom SmartTV. Datorită acestui serviciu mediul de televiziune devine mult mai extins, deschis și accesibil.

 

 

Aplicaţia Moldtelecom SmartTV este o soluție inovatoare unică pe piața din Republica Moldova ce oferă posibilitatea de a viziona peste 100 canale pe televizor Smart printr-o simplă conexiune la Internet, fără taxă de conectare, fără mediabox și cu o singură telecomandă, doar cu 50 lei lunar.

 

 

 

Aplicația Moldtelecom Smart TV poate fi instalată pe televizoare de următoarele modele:

·         Samsung Smart (modelele anilor 2011 – 2018)

·         LG Smart (modelele anilor 2011-2018)

·        Televizoare cu sistemul operațional Android cu versiunea minimă Android 5. 

 

 

 

Pentru a beneficia de serviciul Moldtelecom Smart TV este necesar să parcurgeţi următorii paşi:

 

1.      Asiguraţi o conexiune la rețeaua de Internet Moldtelecom.

2.      Descarcaţi aplicația Moldtelecom SmartTV din magazinul de aplicații al televizoruluismart.

3.      Prin accesarea butonului albastru aveţi posibilitatea să testaţi gratuit serviciul Moldtelecom Smart TV vizionând canalele Moldova 1 și  Moldova 2 gratuit pe o perioada nedeterminată de timp, până la activarea serviciului.

4.      Activarea şi sau dezactivarea serviciul Moldtelecom SmartTV se efectuează prin apel la numărul 1181, Serviciul Asistenţă Clienți.

 

Mai multe detalii le găsiți în Ghidul de utilizare.

Termeni şi Сondiţii pentru utilizarea serviciului Smart TV găsiți aici.

 

 

Comoditatea utilizării serviciului vă surprinde plăcut deoarece în timpul difuzării unui film sau program poate fi utilizat Ghidul electroniс de programe TV .

 

 

În plus, Moldtelecom, îți pune la dispoziție o soluție completă și îți oferă televizor SmartTV de model LG, în rate , pentru a te bucura la maximum de avantajele televiziunii pe SmartTV.

 

Pentru detalii suna acum la 1181


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude