Licitaţie privind contactarea unui agent economic în scopul achiziției, livrării, instalării și deservirii sistemelor de pază tehnică și video monitorizare perimetru precum și prestarea serviciilor de pază tehnică, video monitorizare și intervenție rapidă
01 Ноябрь 2018

Licitaţie privind contactarea unui agent economic în scopul achiziției, livrării, instalării și deservirii sistemelor de pază tehnică și video monitorizare perimetru precum și prestarea serviciilor de pază tehnică, video monitorizare și intervenție rapidă la obiectele de tip BTS ale S.A. “Moldtelecom”

 

 

S.A. “Moldtelecom”, organizează licitaţie privind contactarea unui agent economic în scopul achiziției, livrării, instalării și deservirii sistemelor de pază tehnică și video monitorizare perimetru precum și prestarea serviciilor de pază tehnică, video monitorizare și intervenție rapidă la obiectele de tip BTS ale S.A. “Moldtelecom”.

           

Pentru a primi condiţiile de participare, doritorii de a participa la licitaţie pot să se adreseze la secretarul Comisiei de licitație S.A. “Moldtelecom”, Victor Gherasim, la numerele de telefon (373 22) 570-361,  victor.gherasim@moldtelecom.md.

 

Ofertele comerciale pentru participare la licitaţie pot fi transmise pînă la data de 14.11.2018, ora 14.00.