Planuri tarifare

 

În dependenţă de necesităţile şi posibilităţile clienţilor noştri, am creat noi planuri tarifare – mai simple, mai avantajoase.

 

Graţie ofertelor avantajoase de la Moldtelecom, abonaţii pot alege opţiunea care le satisface cel mai bine necesităţile de comunicare online, pentru descărcare de aplicaţii, streaming, jocuri, videoclipuri etc. 

 

În plus, compania Moldtelecom asigură acces îmbunătăţit laInternet broadband prin Wi-Fi, oferind conectareaşi echipamentul Wi-Fi absolut gratuit abonaţilor, care vor încheia un contract pe o perioadă de 24 sau 36 luni, în dependenţă de serviciul ales.

 

 

[+] Note
  1. Tarifele includ TVA.
  2. Fiecare plan tarifar include o adresă IP dinamică. Moldtelecom îşi rezervă dreptul de a schimba valoarea IP adresei şi tipul - din dinamică în statică, cu anunţarea din timp a abonatului.
  3. Vitezele de acces sînt indicate în valori maximale şi sînt oferite în funcţie de parametrii tehnici ai liniei telefonice (diametrul cablului, lungimea cablului - distanţa de la CTA pînă la abonat, calitatea conexiunilor pe linie, temperatura mediului ambiant, ş.a.).
  4. Abonaţii care doresc sistarea temporară a serviciului MaxDSL pe o perioadă de la 1 lună până la maxim 3 luni timp de un an, o pot face prin depunerea în prealabil a unei cereri în centrele comerciale Moldtelecom. Tarif – 50 lei/lună (TVA inclus).

 

 

Eşti abonat la Internetul fix de la Moldtelecom şi duci lipsă de mai multă mobilitate? Unité îţi vine în ajutor! Special pentru abonaţii serviciului Internet MaxDSL, Unité le oferă cel mai accesibil abonament de Internet mobil 3GMerci Connect la doar 50 lei lunar cu viteză de până la 14,4 Mbps.  

[+] Note
  1. *pentru abonaţii Internet - MaxDSL Brio.
  2. **pentru abonaţii Internet - MaxDSL Webo.
  3. ***pentru abonaţii Internet - MaxDSL Eco, MaxDSL Uno, MaxDSL Go.

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude