Mesaje scurte SMS

Acum expediaţi mesaje SMS chiar de pe telefonul fix!

 

Serviciul Mesaje scurte SMS permite expedierea şi recepţionarea mesajelor scurte textuale (maxim 160 caractere, inclusiv simbolurile şi semnele de punctuaţie) 24/24 ore de pe telefonul Dvs. CDMA.

Aveţi posibilitatea să:

  • expediaţi/primiţi mesaje în cadrul reţelei fixe Amplus.
  • expediaţi/primiţi mesaje în cadrul reţelei mobile Unité.
  • expediaţi/primiţi mesaje în cadrul altor reţele mobile din Republica Moldova.
  • expediaţi/primiţi mesaje în cadrul reţelelor internaţionale de telefonie mobilă.

Puteţi recepţiona mesajele chiar şi în cazul în care telefonul Dvs. este deconectat. Reţeaua retransmite mesajele în decurs de două zile de la expedierea lor.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi Serviciul Suport Clienţi Business la numerele 022/ 570 707 sau 11855 (apel gratuit).

 

 

Tarifele serviciului Mesaje scurte SMS

 

 

Descriere serviciu

 

Tarif, lei/mesaj

 
 

Mesaje scurte naţionale, SMS naţionale:

 

 

 
 

 - în reţeaua Amplus

 

0,6

 
 

 - spre abonaţii reţelei mobile Unité

 

0,6

 
 

 - spre abonaţii altor operatori de telefonie mobilă

 

0,6

 
 

Mesaje scurte internaţionale, SMS internaţionale:

 

 

 
 

- spre abonaţii operatorilor internaţionali de telefonie mobilă

 

1,8

 

 

*Tariful include TVA.

 

 

Servicii de divertisment

 

 

[+] TV Chat
Serviciul TV Chat îţi oferă posibilitatea să comunici cu oameni noi, să te dai cu parerea şi să transmiţi mesaje celor dragi. Pentru a expedia mesaje SMS la canalul N4 formează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 7117, iar la canalul TVC 21 formează numărul scurt 0808.

 

Pentru a expedia mesaje SMS la canalul Busuioc TV formează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 2200.

 

Preţul unui mesaj este de 8 lei cu TVA inclus.

 

Pentru a comanda un videoclip preferat la postul de televiziune Busuioc ТV, expediază un SMS la numărul scurt 1025, cu specificarea interpretului şi a melodiei solicitate. Lista cu toate videoclipurile o poţi găsi pe site-ul www.busuioctv.md. Preţul unui SMS este de 33 lei cu TVA.

 

[+] SMS-votare
Serviciul SMS-votare la canalul Prime te apropie şi mai mult de eroii preferaţi ai show-urilor populare televizate precum “Ледниковый период”. Pentru a expedia mesaje SMS formează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 4446, costul unui mesaj este de 12,5 lei cu TVA inclus.

 

Serviciul SMS-votare pe Faces.md îţi oferă posibilitatea să creşti ratingul profilului preferat sau să îţi votezi profilul personal pentru a fi inclus în Top 101. Pentru a expedia un mesaj SMS simplu o poţi face la numărul scurt 4996, costul unui mesaj fiind de 6,60 lei cu TVA inclus. Dacă doreşti să expediezi mesaje SMS triple, formează numărul scurt 4995, costul unui mesaj fiind de 13,20 lei cu TVA inclus.

 

Prin intermediul serviciului SMS-votare pe People.md îţi găseşti noi prieteni şi îţi lărgeşti cercul tău de comunicare! SMS-ul îl poţi expedia la numărul scurt 1020 (1 vot), tariful unui mesaj este de 8 lei cu TVA inclus şi la numărul scurt 5014 (10 voturi), tarif 31 lei cu TVA. De asemenea ai posibilitatea de a expedia mesaje scurte SMS de pe telefonul tau pentru aţi schimba statutul pe site-ul www.people.md . Pentru aceasta ai nevoie doar să expediezi un mesaj SMS la numărul scurt 1215 cu textul corespunzator care se va reflecta în statutul tău, tariful unui SMS expediat este de doar 2 lei cu TVA inclus.

 
[+] SMS-felicitări
Serviciul SMS-felicitări îţi oferă posibilitatea să îi feliciţi pe cei dragi într-un mod inedit. Pentru a expedia mesaje SMS la radio Antena C formează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 8800, costul unui mesaj fiind de 10,50 lei cu TVA inclus. Pentru a expedia mesaje SMS către radio Megapolis formează numărul scurt 1213, costul unui mesaj fiind de 8 lei cu TVA inclus.

 

[+] SMS pe Odnoklassniki.ru
Serviciul SMS pe Odnoklassniki.ru te apropie şi mai mult de colegii de şcoală şi de prieteni. Dacă nu ai încă un cont pe Odnoklassniki.ru trimite un mesaj SMS la numărul scurt 5212, costul unui mesaj este de 12,50 lei cu TVA inclus.

 

Dacă îţi doreşti să expediezi mesaje SMS (pentru a plasa fotografii, lărgi albumul foto, aprecierea cu 5+, etc.) atunci o poţi face la numărul scurt 2090, costul unui mesaj fiind de 45 lei cu TVA inclus.

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude