Planuri tarifare

 

Oferta Standart Internet fix

 

Alege oricare abonament Internet, combină cu un abonament TV (cu excepția abonamentului TV Simplu) și beneficiezi de reducere de 80 lei, pe viață. Mai multe detalii găsești pe pagina Televiziune + Internet.

 

 

 

Indiferent de planul tarifar ales de tine, vei avea:

  • Cea mai sigură conexiune de Internet!
  • Legătura permanentă cu familia și prietenii în rețele de socializare și posibilitatea de a distribui poze în cel mai scurt timp.
  • Conectare gratuită și echipament Wi-Fi inclus.

 

 

 

[+] Note
  1. Tarifele includ TVA.
  2. Pentru tehnologia ADSL vitezele de acces sînt indicate în valori maximale și sînt oferite în funcție de parametrii tehnici ai liniei telefonice (diametrul cablului, lungimea cablului - distanţa de la CTA pînă la abonat, calitatea conexiunilor pe linie, temperatura mediului ambiant, ş.a.).
  3. Abonaţii care doresc sistarea temporară a serviciului Internet pe o perioadă de la 1 lună până la maxim 3 luni timp de un an, o pot face prin depunerea în prealabil a unei cereri în centrele comerciale Moldtelecom. Tarif – 50 lei/lună (TVA inclus).
  4. Prețurile pentru servicii prestate în locația abonatului: suport tehnic (consultare) - 132 lei, cu TVA; suport tehnic (remediere) - 150 lei, cu TVA.