Televiziune + Internet
 

Alege televiziune digitală plus internet fix de la Moldtelecom și ai orice abonament standard. Abonamentele Internet + TV îţi oferă viteze înalte și stabile de acces la internet, cele mai multe canale incluse, cu sute de filme sau seriale, canale de sport, cea mai mare colecție de documentare, emisiuni tematice, muzică în toate stilurile şi desene animate.

 

Oferta standard Televiziune + Internet

 

Taxa de activare pentru un Media Box – 600 lei.

 

Și asta nu e tot! Alege abonamentul de televiziune Extra și primești gratuit pachetele Junior și Adult la fel beneficiezi de serviciul Arhiva TV cu care vei avea posibilitatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu 5 zile în urmă. În acest mod, nici o emisiune importantă nu va rămâne ratată, iar cele preferate le vei putea viziona în reluare oricând dorești.

 

[+] Note:

1.   Echipamentele necesare recepţionării serviciului sunt oferite în folosinţă gratuită la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 luni sau 36 luni, fără achitarea unei chirii lunare.

2.   În cazul conectării mai multor aparate TV, se va percepe o plată suplimentară de 40 de lei pentru fiecare în cazul pachetului Premier, 60 lei în cazul pachetului Univers și 50 lei pentru pachetul Extra. Numărul maxim de aparate TV conectate simultan nu va fi mai mare de 3. Abonamentul Extra permite 10 aparate TV conectate simultan.

3.  Clienții noi care vor semna simultan contractul privind conectarea serviciilor de Televiziune Digitală sau Televiziune digitală+Internet și unul din abonamente Unite 3G vor fi scutiți de taxa pentru activarea set-top box-ului.

4.   Vitezele de acces sunt indicate în valori maximale şi sunt oferite în funcţie de parametrii tehnici ai conexiunii.

5.   Tarifele şi taxele includ TVA

6. Opțional pot fi activate și pachete tematice. După activare, acestea vor fi disponibile pe toate Mediabox-urile.

 

 

 

 

 

 

Comandă
ON-LINE

 

 


despre companie   |   publicitate   |   hartă site   |   noutăţi   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor