Pagina principalăPersonalTeleviziune + Internet


Televiziune + Internet

Conectează acum orice serviciu de Televiziune digitală cu Internet fix și participă automat la ”Tombola anului” cu numeroase premii de valoare.

 

Abonamentele Internet + TV îţi oferă viteze înalte și stabile de acces la internet, cele mai multe canale incluse, cu sute de filme sau seriale, canale de sport, cea mai mare colecție de documentare, emisiuni tematice, muzică în toate stilurile şi desene animate.

 

În joc sunt puse 119 seturi de cadouri zilnice8 biciclete și premii de valoare trei automobile.

 

 

Pentru a participa la tombolă abonează-te la unul sau mai multe servicii Moldtelecom sau Unite:

 

 

Extragerile vor fi efectuate conform graficului indicat în Regulament, iar câștigătorii vor fi contactați de reprezentanții companiei. Regulamentul tombolei este disponibil în varianta electronică pe site-ul moldtelecom.md.

 

Alege oricare abonament TV (cu excepția abonamentului TV Simplu) combină cu un abonament Internet  și beneficiezi de reducere de 80 lei, pe viață

 

 

 

Oferta Internet fix + TV cu 80 lei reducere pe viață

 

 

Canalele HD sunt disponibile doar în abonamente conectate prin fibră optică.

 

Taxa de activare pentru un Media Box – 600 lei. Conectarea pentru al 2-lea și al 3- lea televizor este gratuită, inclusiv și pentru abonații existenți.

 

Și asta nu e tot! Cei care aleg pachetul TV Premier, Univers sau Extra au serviciul Multiscreen inclus în abonament. Serviciul Multiscreen oferă posibilitatea de a viziona pe dispozitivul mobil până la 50 canale TV, din abonamentul IPTV de care-l dispuneți, de asemenea permite interacțiunea între mai multe dispozitive mobile - tablete și smartphone-uri cu media boxul de acasă. Este o soluție inovatoare unică pe piața din Republica Moldova care îți oferă posibilitatea de a controla contentul televiziunii tale de acasă, oriunde te-ai afla direct de pe smartphone sau tabletă.

 

Alege abonamentul de televiziune Extra și primești gratuit pachetele Junior și Adult,  la fel beneficiezi de serviciul Arhiva TV cu care vei avea posibilitatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 5 zile în urmă. În acest mod, nici o emisiune importantă nu va rămâne ratată, iar cele preferate le vei putea viziona în reluare oricând dorești.

 

Televiziunea digitală de la Moldtelecom te alintă cu un șir de opțiuni și avantaje TV: Funcții interactive - Pauză. Înregistrare. Reluare. Pachete tematice -  Junior și Adult, serviciul adiționale - MEGOGO, Arhiva TV ș.a.

 

[+] Note

1. Echipamentele necesare recepţionării serviciului sunt oferite în folosinţă gratuită la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 luni sau 36 luni, fără achitarea unei chirii lunare.

2. Plata de abonament pentru fiecare televizor adițional este de 40 lei pentru pachetul TV Simplu, și de 50 lei pentru pachetele TV Premier, Univers și Extra. Numărul maxim de aparate TV conectate simultan nu va fi mai mare de 3. Abonamentul Extra permite 10 aparate TV conectate simultan.

3. Clienții noi care vor semna simultan contractul privind conectarea serviciilor de Televiziune Digitală sau Televiziune digitală+Internet și unul din abonamente Unite 3G vor fi scutiți de taxa pentru activarea set-top box-ului.

4. Vitezele de acces sunt indicate în valori maximale şi sunt oferite în funcţie de parametrii tehnici ai conexiunii.

5. Tarifele şi taxele includ TVA.

6. Opțional pot fi activate șipachete tematice. După activare, acestea vor fi disponibile pe toate Mediabox-urile.

 

Comandă
ON-LINE

 

 


despre companie   |   publicitate   |   hartă site   |   noutăţi   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude