Opțiuni și avantaje IPTV

 

Acum, ai mai mult control asupra televiziunii. Încearcă şi convinge-te, vei rămîne plăcut surprins de cîte poate să facă televizorul tău!

 

 

 

 

 

Cu serviciul Arhiva TV aveți libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 5 zile în urmă, pentru a le viziona în timpul comod pentru dumneavoastră. În acest mod, nici o emisiune importantă nu va fi ratată, iar cele preferate le puteți viziona în reluare.

 

Activați sau dezactivați serviciul Arhiva TV direct din aplicația MyMoldtelecom sau din versiunea web MyMoldtelecom și priviți în reluare emisiunile preferate oricând doriți. 

 

Serviciul Arhiva TV este foarte ușor de utilizat din meniul principal IPTV, vezi cum lucrează.

 

Acest serviciu este oferit la preț de 5 lei/lună.

Arhiva TV este disponibilă pe următoarele canale tv

 

 

 

 

Serviciul MEGOGO – oferă acces la o video bibliotecă de peste 3500 de filme, 700 seriale și 800 desene animate iar marea surpriză  - toate filmele și emisiunile le vizionați fără pauze de publicitate.

 

Activarea sau dezactivarea serviciului se efectuează din MyMoldtelecom, la fel cum activați sau dezactivați celelalte servicii la IPTV (Arhiva TV, pachetele tematice). Pentru activarea imediată a serviciului, vă recomandăm să restartați Mediabox-ul.

 

Acest serviciu este oferit GRATUIT.

 

 

 

 

În exclusivitate, pentru abonații pachetului Premier, Moldtelecom oferă posibilitatea conectării pachetului Junior. Pentru suma de doar 10 lei obțineți 5 posturi TV distractiv – educative destinate copiilor și adolescenților. Copilul dumneavoastră va învăța cu plăcere limba engleză și va obține cunoștințe despre fauna și flora celor 5 continente. Veți aduce un aport semnificativ la dezvoltarea fanteziei și abilităților de comunicare a copilului. 

 

Activarea sau dezactivarea serviciului se efectuează din MyMoldtelecom.

 

 

 

 

În exclusivitate, pentru abonații pachetului Premier și Univers, Moldtelecom oferă posibilitatea conectării pachetului Adult. Pentru suma de doar 35 lei obțineți 3 posturi TV distractiv – educative destinate adulților. Canalele pachetului Adult sunt difuzate de la 0.00 pînă la 6.00, și pot fi restricționate prin parolă utilizînd funcția Control parental.

 

Activarea sau dezactivarea serviciului se efectuează din MyMoldtelecom.

 

 

Pauză

Opreşte şi revino să priveşti din punctul în care ai oprit. Cu funcţia PAUZĂ nu vei pierde nici un moment important din meciul sau filmul preferat pe care îl urmăreşti exact atunci când sună cineva la uşă sau trebuie să răspunzi la un apel important. Totul este foarte simplu, numai apasă  şi pe telecomandă când doreşti sau eşti dispus să priveşti în continuare.

 

 

 

Reluare

Poţi privi în reluare orice moment important pierdut întâmplător din emisiunea preferată. Funcţia RELUARE te ajută să priveşti emisiunea de la început, să derulezi înainte  şi înapoi  sau să revii la transmisiunea în direct. Simplu, comod şi rapid!

 

 

 

Înregistrare

Cu funcţia ÎNREGISTRARE  îţi alcătuieşti propria librărie de filme şi emisiuni preferate deoarece poţi înregistra oricând emisiunile şi filmele preferate, chiar şi atunci când nu eşti acasă iar apoi le priveşti când eşti dispus, ori de câte ori doreşti.

 

 

 

 

Ghidul electronic de programe

Ghidul programelor TV poate fi afisat direct pe ecranul televizorului tau. Cu Ghidul TV poti vizualiza programul emisiunilor pentru fiecare canal si parcurge lista completa a tuturor canalelor si programelor pentru urmatoarele câteva zile. Nu mai rasfoi în ziare, vezi programul TV direct pe ecranul televizorului.

  

 

Widgets – informaţii utile

Widgets contine cele mai populare aplicatii cu cele mai utile informatii: Cursul valutar al BNM si unor banci comerciale, Ultimele stiri, Horoscopul zilnic, acces la contul de micro-blogging Twitter, Cotatiile indicatorilor bursieri, Calendarul sarbatorilor crestin-ortodoxe în stil nou si vechi, si multe altele. Fii informat!

 

 

Schimbarea limbii de difuzare sau subtitrelor

Unele canalele sunt difuzate în mai multe limbi. Acestea pot fi modificate prin apăsarea butonului verde sau Lang al telecomenzii. La dorinţă, pot fi activate sau dezactivate subtitrările canalelor TV. Consultaţi lista canalelor şi vedeţi limbile disponibile pentru fiecare canal în parte.

  

 

Control Parental

În ajutorul părinţilor este opţiunea Controlul Parental, prin care părinții pot restricţiona accesul la diferite canale sau genuri de programe pentru diferiți utilizatori din familie, împiedicând astfel accesul copiilor la programe și filme nerecomandate pentru vârsta, creșterea și educația acestora.

 

 

Utilizatori cu diferite drepturi de acces
Personalizeaza televiziunea dupa necesitatile fiecarui membru al familiei Dvs., prin înregistrarea acestora cu conturi separate si stabiliti regulile pentru fiecare: acces securizat prin parola, limbi diferite pentru meniu, Control Parental cu posiilitatea restrictionarii unor anumite canale TV sau genuri de programe.

 

 

Setarea înştiinţărilor
Programele preferate nu vor mai fi omise. Pot fi programate înstiintari sau auto-transferuri la ora începerii unui program anumit, iar în momentul începerii acesteia veti fi înstiintat sau canalul va fi comutat în mod automat.

  

 

Liste Favorite de canale TV
Canalele TV preferate pot fi grupate dupa propria dorinta, prin crearea listelor Favorite. La activarea unei liste - se vor afisa doar acele canalele care au fost incluse în aceasta. Pot fi create mai multe liste, astfel încât fiecare membru al familiei poate avea listele proprii de canale TV. Trecerea de la o lista la alta se face prin apasarea de mai multe ori a butonului Guide (butonul galben) al telecomenzii.

  

 

Căutare rapidă
Cu optiunea Cautare gasesti foarte rapid si comod un anumit program sau film, chiar daca nu cunosti ora de începere sau canalul pe care ruleaza. Cauta rapid dupa titlul programului sau cuvintele-cheie în orice zi disponibila si programeaza evenimente pentru acestea.

 

 

Recepţionarea mesajelor

Receptioneaza mesajele expediate de catre Moldtelecom cu informatii importante referitoare la servicii, ultimele oferte, promotii, sau chiar lucrari programate pentru unele canale. Mesajele pot fi gasite ulterior în sectiunea Arhiva din meniul principal.

   

Telecomandă universală
Telecomanda Mediabox-ului poate înlocui telecomanda televizorului. Seteaza codul corespunzator televizorului tau din Ghidul mediabox-ului si utilizeaza o singura telecomanda. Comod, simplu si util!

 

 despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude