De sărbători, Moldtelecom oferă tuturor abonaţilor pachetului Premier, acces gratuit la lista completă de canale TV din grila IPTV
19 Decembrie 2018

De sărbători ai şi mai multe motive să te bucuri de timpul petrecut acasă, în familie. Începând cu 15 decembrie curent, Moldtelecom oferă tuturor abonaţilor pachetului Premier, acces gratuit la lista completă de canale TV din grila IPTV. 194 de posturi TV, dintre care 44 în format HD vor completa serile de iarnă cu un conţinut divers potrivit pe gusturile fiecărui membru al familiei. Filme, seriale, show-uri TV, desene animate, emisiuni de divertisment, cu siguranţă vor fi un motiv plăcut de a comunica şi a te distra alături de cei dragi.

 

 

Mai mult decât atât, te bucuri de serviciul Multiscreen şi Megogo inclus gratuit în abonament care îţi permit să vizionezi televiziunea de acasă alături de o video biblioteca cu o listă impresionantă de filme şi emisiuni oriunde ai fi, direct de pe smartphone-ul, tableta şi laptopul tău.

 

Acum, în special de sărbători, tot ceea ce iubeşti mai mult din conţinutul TV nu are cum să îţi scape datorită funcţiilor interactive, pauză, reluare, înregistrare.

 

În plus, te bucuri şi de posibilităţile oferite de serviciile televiziuni digitale:

Ghidul electronic de programe – îţi permite vizualizarea programului emisiunilor difuzate pentru fiecare canal în parte şi este afişat direct pe ecranul televizorului tău. Acesta îţi oferă informaţii despre programele TV pentru următoarele câteva zile. Poţi vedea ora şi durata emisiunilor, dar şi o scurtă descriere a lor.

 

Arhiva TV– îţi oferă libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 120 ore în urmă, pentru a le viziona în timpul comod pentru tine. În acest mod, nici o emisiune importantă nu va rămâne ratată iar cele preferate le poţi viziona în reluare.

 

Schimbarea limbii de difuzare sau a subtitrărilor- unele posturi TV conțin benzi audio în mai multe limbi. Poţi alege limba în care să fie difuzate canalele preferate. De asemenea, la dorinţă, poţi activa sau dezactiva subtitrările canalelor TV.

 

Control Parental –îţi permite să restricţionezi accesul la anumite canale sau genuri de programe TV pentru utilizatorii din familie, împiedicând astfel accesul copiilor la programe și filme nerecomandate pentru vârsta, creșterea și educația acestora.

 

Liste de canale favorite -pentru o navigare mai uşoară în lista de canale, se pot configura liste personalizate cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei. Se poate schimba ordinea acestora şi se pot redenumi.

 

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet – TV integrate