Începe sezonul surprizelor cu Tombola Participă şi Câştigă de la Moldtelecom şi fii trendy cu premii deosebite
12 Noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, Moldtelecom are ceva pregătit pentru tine la început de fiecare sezon. Desigur cadouri, care în perioada sărbătorilor de iarnă sunt un adevărat motiv de bucurie. Prinde şi tu această şansă de a câştiga pentru tine sau cei dragi ceva deosebit. Ia parte în perioada 12 noiembrie 2018- 3 februarie 2019, la Tombola Participă şi Câştigă organizată de Moldtelecom şi prinde şansa de a câştiga una din cele 12 brăţări fitness MiBand 2 Black şi premiul mare un televizor LED Smart LG 32”.

 

 

O brăţară fitness este deja o necesitate astăzi pentru cei care vor să-şi cunoască mai bine organismul şi să fie sănătoși. Iar un televizor Smart o să îţi deschidă toate posibilităţile lumii televiziunii digitale. Calitate extraordinară a imaginii şi sunetului, funcţionalităţi interactive şi o experienţă unică de vizionare a emisiunilor TV, a filmelor şi desenelor animate preferate.

 

Sună la numărul scurt 1535 sau 1525, în perioada 12 noiembrie 2018- 3 februarie 2019, ascultă cele mai haioase bancuri, poante, proverbe sau statusuri și ai șanse mari să câștigi unul din premiile puse în joc. De asemenea, poţi alege să te abonezi la portalul Fun Club prin apel la serviciul 3021 (apel gratuit) şi eşti înscris automat în concurs sau să accesezi serviciul SMS abonări prin *1133#. Costul abonării la numărul 3021 constituie 1,40 lei pe zi şi este disponibil pentru clienţii care au abonamente Unite, iar primele 3 zile de utilizare sunt gratuite.

 

Un apel la numărul scurt 1535 (tarif 8 lei/apel) este egal cu 5 șanse de câștig, iar un apel la numărul scurt 1525 (tarif 30 lei/apel) – 25 șanse de câștig. Mai multe apeluri, mai multe şanse.

 

Abonarea la contentul serviciului 3021 Fun Club este egală cu 1 şansă de câştig. Mai multe zile de abonare – mai multe şanse.

 

Moldtelecom, conform regulamentului de participare la concurs, va organiza lunar extragerile pentru  premiile săptămânale, iar la sfârșitul perioadei extragerea pentru premiile finale. În rezultat, fiecare din 12 câștigători săptămânali vor primi câte o brăţară Fitness MiBand 2 Black, iar abonatul care va acumula numărul maxim de șanse la sfârșitul tombolei, se va bucura de premiul mare, un televizor Smart LG de 32”.

 

La tombolă pot participa toți clienţii rețelelor de telefonie fixă Moldtelecom și telefonie mobilă Unite, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament.

 

Toți câștigătorii tombolei “Participă şi câştigă” vor fi anunțați telefonic, iar numele lor vor fi publicate pe www.unite.md şi www.moldtelecom.md
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude