Posibilităţi noi în televiziune cu serviciul Moldtelecom SmartTV, acum şi pe Android
31 Octombrie 2018

Moldtelecom continuă să investească pe piaţa serviciilor de televiziune digitală şi aduce funcţionalităţi noi la serviciul Smart TV.  Acum, posibilităţile tale sunt şi mai extinse, iar lumea televiziunii digitale îţi este cât se poate de accesibilă. Serviciul Smart TV de la Moldtelecom este disponibil pe lângă televizoarele smart Samsunt, LG şi pentru televizoarele smart cu sistem de operare Android. Printr-o simplă conexiune la Internet, vizionezi canalele TV îndrăgite prin intermediul aplicației Moldtelecom SmartTV care poate fi descărcată direct pe televizorul tău, fără a mai avea nevoie de conectarea unui Mediabox.

 

 

Uiți de restricțiile asociate cu cablu, fire, echipamente, o mulțime de panouri și mai multe telecomenzi. La doar 50 lei pe lună, fără taxă de activare, fără mediabox şi doar cu o singură telecomandă ai acces la peste 100 de canale TV printr-o simplă conexiune la Internet. În plus, datorită conexiunii televizorului tău la Internet ai acces la tot contentul preferat online.

 

Urmăreşte oricând filme, muzică, navighezi rețele de socializare și faci orice alt lucru care te pasionează online, direct de la televizor. Este extrem de plăcut să te bucuri de toată această libertate în fața unui televizor performant în care calitatea imaginii şi sunetului sunt excepţionale, detaliile şi funcţionalităţile sunt intuitive, iar costul serviciului Smart TV extrem de accesibil.

 

Vizionarea canalelor TV la televizor prin conexiune la Internet se realizează prin descărcarea aplicației Moldtelecom SmartTV din magazinul de aplicații, pe care îl găseşti în meniul televizorului. Acum serviciul este disponibil pentru televizoarele smart Samsung, LG (modelele anilor 2011 – 2018) şi pentru televizoarele smart cu sistemul de operare Android precum Sony, Sharp, Philips.

 

Pentru activarea serviciului Moldtelecom SmartTV, apelați  Serviciul Suport Clienți, 1181

 

În plus,  Moldtelecom, îți pune la dispoziție o soluție completă și îți oferă şi televizor SmartTV de 43 “ în rate, pentru a te bucura la maximum de avantajele serviciului Moldtelecom SmartTV.

 

Conectările plictisitoare care consumă timp, instalări și setări nu mai sunt acum o preocupare pentru tine. Această parte este realizată de specialiștii Moldtelecom, care vin direct la tine acasă.

 

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude