Moldtelecom – alegerea generaţiilor. Numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe - Internet - TV
15 August 2017

Moldtelecom – alegerea generaţiilor. Numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe - Internet - TV

 

De mai bine de 20 de ani, generaţiile aleg Moldtelecom. Toate serviciile de telecomunicaţii care astăzi îţi sunt la îndemână şi ţi-au făcut procesele mai simple la fiecare etapă a vieţii, au evoluat în timp, ca să atingă calitatea şi siguranţa necesară pentru prosperitatea ta.  Acum e simplu şi avantajos să combini între ele şi să te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este unicul operator care oferă gama completă de servicii de telecomunicații şi Operatorul numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet - TV.

 

 

Cu grijă pentru tot ce ai mai de valoare, Moldtelecom a dezvoltat în timp viaţa digitală din ţară. Suntem acasă la tine încă de la bucuria primelor comunicări cu cei dragi prin telefonie fixă. Prin investiţii continue într-o infrastructură stabilă şi cea mai dezvoltată din ţară, acum ai la îndemână mai multe conexiuni şi mai multe posibilităţi pentru a reuşi oriunde ai vrea să ajungi. Astăzi Moldtelecom îţi pune la dispoziţie soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru casă, mobil cât și pentru birou. Poţi combina într-un singur pachet toate serviciile - cel mai rapid şi stabil Internet fix cu viteză de până la 1Gbps, televiziune interactivă cu peste 150 de canale, telefonie fixă, telefonie mobilă şi Internet mobil în reţea cu acoperire naţională, bucurându-te de cele mai generoase reduceri.

 

În plus, pentru o experienţă convergentă completă poţi adăuga în pachetul tău şi serviciile de supraveghere video şi control a locuinţei sau biroului tău de la distanţă prin serviciul CloudCamera.

 

Ai o mulțime de avantaje la alegerea serviciilor convergente de la Moldtelecom:

·   Pachet personalizat în care singur combini serviciile de care ai nevoie;

·   O singură factură pentru achitarea tuturor serviciilor;

·   Reduceri generoase;

·   Program de loialitate;

·   Un singur punct de plată a facturii;

·   Asistenţă integrată, cu un singur punct de contact;

·   Conectare la domiciliu.

 

Mai mult decât atât, la alegerea pachetelor care includ televiziunea digitală te bucuri suplimentar de serviciile Multiscreen şi Megogo incluse gratuit, care îţi permit să vizionezi o listă impresionantă de filme şi emisiuni oricând îţi dorești direct de pe smartphone-ul, tableta şi laptopul tău. Mai mult, ai programe de loialitate, apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi Moldtelecom, precum şi condiţii speciale de procurare a dispozitivelor mobile cu pachetele de telefonie mobilă Unite. 

 

Alege serviciile convergente de la Moldtelecom în perioada 15 august – 15 noiembrie curent şi bucură-te de reduceri generoase, în funcţie de pachetul creat, timp de până la 6 luni.

 

 

 

Cele mai frumoase lucruri sunt împărtășite cu cei dragi. Cu o competență incontestabilă, Moldtelecom a dezvoltat şi implementat cele mai noi servicii de telecomunicaţii ca să răspundă cu succes necesităţilor tale de a fi mereu alături de cei dragi şi celor mai înalte aşteptări ale utilizatorilor avansaţi de tehnologii moderne. De aceea astăzi, Moldtelecom este unicul operator care oferă toate serviciile de comunicaţii electronice şi este alegerea numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude