Televizoare performante în rate de la Moldtelecom, la conectarea serviciilor de Internet fix și Televiziune Digitală
25 Ianuarie 2017

Experiență TV deosebită cu televizoare performante, în rate de la Moldtelecom

 

Televiziunea viitorului este astăzi în casa ta și are o mulțime de beneficii să îți ofere. Pentru a descoperi cu adevărat toate posibilitățile acesteia, ai nevoie de un televizor performant. Știm că timpul este foarte important pentru tine, de aceea Moldtelecom vine cu soluția direct la tine acasă. Îți oferim televizoare performante în rate ca să te poți bucura de o experiență deosebită în vizionarea unui număr impresionant de canale, o mulțime în format HD precum și de funcții interactive.

 

 

La conectarea serviciilor de Internet fix sau Internet fix + Televiziune Digitală, Moldtelecom îți propune 3 modele de televizoare în rate.

 

 

Ai o soluție completă, special creată astfel încât să descoperi împreună cu familia televiziunea într-un format absolut nou. Vizionează canalele TV preferate cu un conținut captivant, utilizează funcțiile interactive și nu rata nici un moment important pentru tine. Mai mult, televizoarele oferite dispun de o mulțime de caracteristici care îți permit să trăiești o experiență TV deosebită. Ai posibilitatea să ajustezi elementele imaginii, să te bucuri de o calitate a sunetului superioară, să accesezi Internetul direct de la televizor precum și să vizionezi înregistrările video, fotografiile din arhiva personală direct de pe dispozitivul de stocare USB prin intrările HDMI ale televizorului tău nou.

 

Conectările plictisitoare care consumă timp, instalări și setări nu mai sunt acum o preocupare pentru tine. Această parte este realizată de specialiștii Moldtelecom, care vin direct la tine acasă.

 

Alege serviciile de televiziune digitală și Internet fix de la Moldtelecom și bucură-te de tehnologia viitorului. În plus, ai serviciul Multiscreen inclus în abonament care îți permite să urmărești filmele, programele îndrăgite oricând și oriunde te-ai afla direct de pe smartphone, tabletă și laptop.

 

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională - Moldtelecom, având conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

 

Pentru detalii suna acum la 1181.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude