TV la mobil disponibil în orice rețea din țară.
27 Octombrie 2016

Moldtelecom continuă să dezvolte piața serviciilor de televiziune digitală din Moldova și îți prezintă serviciul Multiscreen Go. Acesta îți oferă acces la TV direct pe mobil și laptop sau sisteme PC și este disponibil pentru orice client a oricărui operator din țară.Vizionează posturile TV îndrăgite oricând și oriunde te-ai afla direct de pe smartphone, tabletă, laptop sau PC. 

 

 

Până la 50 cele mai populare canale TV în format HD și SD pot fi urmărite acum oricând și de oriunde. Emisiuni, filme, seriale, desene animate, știri toate pentru gusturile fiecărui membru al familiei sunt disponibile chiar și atunci când ești la serviciu, transport sau odihnă cu prietenii. Serviciul Multiscreen GO poate fi accesat nelimitat, la orice oră, oriunde există o conexiune de Internet, WiFi, 3G sau 4G pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Acum te bucuri de mai mult confort și de acces mai ușor la conținutul TV preferat. Pentru utilizarea serviciului Multiscreen Go nu este necesar să fii abonat la serviciile de televiziune de la Moldtelecom.

 

Înregistrarea serviciului Multiscreen Go poate fi efectuată prin completarea cererii online. La adresa dumneavoastră de e-mail va fi expediat loginul și parola, necesare pentru utilizarea serviciului.

 

Multiscreen Go este un serviciu preplătit, taxa lunară constituie 30 lei/dispozitiv. În total pot fi activate maxim trei dispozitive mobile. Pentru a beneficia de Multiscreen Go suma trebuie să fie disponibilă pe cont, în avans, până la data de 1 a lunii următoare. Achitați lunar doar pentru luna în care doriți să utilizaţi Multiscreen Go, fără contract.

 

Descarcă mai apoi aplicația Multiscreen, din magazinele Google Play Store pentru Android și App Store pentru iOS disponibilă pe smartphone și tabletă, sau acсesează multiscreenWebTV pentru laptop și sisteme PC. 

 

Iar dacă dorești ceva mai mult, alege Multiscreen cu funcții interactive (Ghidul electronic de programe TV cu funcția de înregistrare, Pauză, interacțiunea între dispozitive ș.a.). Pentru aceasta devino abonat la televiziunea digitală de la Moldtelecom, activează serviciul Multiscreen și vei avea acces la o serie de funcționalități care îți permit gestionarea content-ului televiziunii tale de acasă.

 

Pentru mai multe detalii accesează multiscreenGo sau apelează 1181.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude