Rebranding a unor canale de filme din grila IPTV.
12 August 2016

Pe 15 august curent, în legătură cu rebrandingul efectuat de către grupul “Red Media” (www.red-media.ru), vor avea loc unele modificări în lista canalelor de filme difuzate în cadrul serviciului IPTV. Rebrandingul va însemna redenumirea canalelor, schimbarea logourilor, cât şi schimbarea conţinutului.  

 

În legătură cu aceste modificări, unele posturi vor avea o altădenumire, iar toate canalele de filme al acestui grup vor apărea cu un logo comun în grila de canale IPTV.

 

Printre modificări fac parte redenumirea canalului “Премьера” în “Кинопремьера”, care va continua să ofere un conținut format din cele mai noi filme, premiere la nivel mondial precum și cele mai de top filme din ultimii 2 ani. Postul „Кинопремьера” va fi difuzat exclusiv în format HD (High Definition) şi va fi plasat în pachetul Extra.

 

„HD Кино” va fi „Киносемья” și va pune accent pe un conținut TV dedicat copiilor și întregii familii. Veți viziona desene animate și filme produse de studiouri din Holywood,  care fac parte din colecția platinum, dar și filmele noi  din anul 2016. Canalul „Киносемья” în format SD (Standard Definition) îşi va ocupa locul în pachetele Premier, Univers şi Extra. 

 

“Киноклуб” va avea denumirea de “Киносвидание”, iar biblioteca de filme alacestui canal va cuprinde comedii romantice și drame.

 

Modificarea denumirii altor posturi, ca „Кинокомедия” sau “Киномикс”, nu va schimba conţinutul şi tematica acestora.

 

Găsiți mai jos lista completă a canalelor care vor fi redenumite şi amplasarea lor conform pachetelor:

 

Denumirea existentă  a canalului TV Denumirea nouă a canalului TV Plasarea curentă (pachetul) Plasarea nouă  (pachetul)
Премьера Кинопремьера Premier, Univers, Extra Extra
Кинохит Кинохит Premier, Univers, Extra Premier, Univers, Extra
Комедия ТВ Кинокомедия Premier, Univers, Extra Premier, Univers, Extra
Индия ТВ Индийское кино Premier, Univers, Extra Premier, Univers, Extra
HD кино Киносемья Extra Premier, Univers, Extra
Киноклуб Киносвидание Univers, Extra Univers, Extra
Наше новое кино Наше новое кино Univers, Extra Univers, Extra
Киноплюс Киномикс Univers, Extra Univers, Extra

 

 

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la orice serviciu Moldtelecom și primeşte o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

 

 
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude