Lansarea noilor canale în grila IPTV.
03 August 2016
Compania Moldtelecom vă aduce la cunoștință că din luna august 2016 vor fi lansate noi posturi TV în grila de canale IPTV. Aceste modificări fac parte din planul continuu de dezvoltare a serviciilor de televiziune digitală IPTV.
 
Astfel, în locul postului TV „Da Vinci” a fost adăugat postul „Viasat History”, care se bucură de cel mai mare rating din categoria canalelor cu tematică istorică.  Acesta cuprinde emisiuni și filme dedicate istoriei, începînd cu epoca antică până în perioada contemporană. Acum puteți urmări diverse filme despre fapte istorice, biografii ale diferitor personalități, legende și taine arheologice.
 
 „Independent TV Moldova” -  este un post local de televiziune cu tematică generalistă. Canalul cuprinde știri economice, politice, sociale, despre cultură și sport din Republica Moldova precum și știri internaționale. Cei interesați vor putea urmări la acest post de televiziune, emisiuni despre Republica Moldova, dialog între jurnaliști și personalități remarcante din țara noastră, precum și emisiuni cu caracter social dar și despre sport. 
 
„Current Time”, un proiect TV internațional ce pune accent pe subiecte și evenimente de interes major din întrega lume. Canalul oferă o altă perspectivă despre evenimentele întimplate prin oferirea de opinii obiective bazate pe fapte concrete.
 
„Deutsche Welle” în limba engleză, este încă un post TV  inclus în grilă, axat în principal pe relatarea situației  social-politice din Europa. Este cel mai popular post de televiziune german, pe plan internațional.
 
Din lista canalelor noi vor face parte și posturile TV, „Armenia 1 TV” și „Kazakh TV”. 
„Armenia 1 TV” este primul post național de televiziune din Armenia. Acesta este difuzat în limba armeană și cuprinde știri și emisiuni despre viața politică, economică și social-culturală din Republica Armenia. 
„Kazakh TV”, difuzat în limbile kazahă,rusă şi engleză, oferă informație actuală despre Kazahstan și tările din Asia Centrală. Diverse emisiuni despre viața politică și economică din aceste țări vor fi cu siguranță pe interesul celor care vor dezvolta afaceri în aceste țări, iar emsiuni despre punctele de atracție turistică vor permite celor pasionați de călătorii să descopere farmecul florei și faunei din aceste regiuni.
 
Grila serviciilor de televiziune IPTV de la Moldtelecom oferă în funcţie de abonamentul deţinut peste 150 de canale TV, cu conținut de calitate pentru toate gusturile, dintre care 22 canale sunt în format HD.
 
 
Denumirea canalului TV Numărul canalului în grila IPTV Pachetele de canale TV
Independent TV Moldova 28 Simplu, Premier, Univers şi Extra
Viasat History 411 Univers şi Extra
Deutsche Welle eng 613 Univers şi Extra
Current Time 616 Univers şi Extra
Armenia 1 TV 621 Univers şi Extra
Kazakh TV 622 Univers şi Extra
 
 
 
Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de comunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Dacă sunteți abonat la cel puțin un serviciu Moldtelecom, beneficiați de 20 % reducere la abonamentele Unite, pe viață.
 despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   fraude