Cadou de sărbători de la Moldtelecom: un apartament în Chişinău şi mai multe canale TV!
22 Decembrie 2014

În perioada sărbătorilor de iarnă, Moldtelecom pregăteşte o surpriză pentru abonații  la televiziunea digitaIă (IPTV), care au pachetele de bază Premier şi Univers.

 

 

Din 25 decembrie şi până la 15 ianuarie, clienţii vor avea posibilitatea ca de sărbători să se răsfeţe la televizor cu toate posturile incluse în grila Moldtelecom. Astfel, în acest interval, clienţii cu abonamentul Premier vor avea în plus 57 de canale, iar cei cu pachetul Univers vor putea urmări cu 12 canale mai mult.

 

Pentru Moldtelecom, clienţii sunt foarte importanţi, de aceea le dă şansa tuturor abonaţilor săi, noi sau existenţi, să intre automat în tombola de iarnă. Oricine alege serviciile Moldtelecom sau Unite în perioada 10 noiembrie 2014 – 1 februarie 2015 se înscrie la un concurs cu super premii.  Singura condiție pentru clienții existenți este să beneficieze de servicii în valoare minimă de 200 lei în luna ianuarie 2015. Pe toată perioada campaniei, vor fi extrase săptămânal câte 1 televizor şi câte 7 smartphone-uri.  Pe 10 februarie vom cunoaşte numele celui care va avea parte de o surpriză de proporţii: marele premiu pus în joc de Moldtelecom - un apartament în Chişinău.  Grăbeşte-te să te conectezi la serviciile noastre şi poţi fi chiar tu unul dintre norocoşi. Vezi regulamentul concursului pe site-ul www.moldtelecom.md.

 

Moldtelecom este unicul operator din Moldova care oferă cinci servicii de înaltă calitate cu acoperire națională: televiziune digitală, telefonie fixă, telefonie mobilă de ultimă generație, internet fix în bandă largă, internet mobil calitativ. Din an în an, familia Moldtelecom devine tot mai numeroasă, datorită celor mai atractive oferte pe piaţa serviciilor de telecomunicații și a calității înalte a serviciilor, la preţuri accesibile pentru toţi cetăţenii ţării.

 
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude