Moldtelecom a adus magia Crăciunului copiilor orfani din or. Orhei
22 Decembrie 2011

Luna decembrie ne duce an de an cu gândul la cadouri şi la momentele de fericire ale copiilor atunci când primesc daruri. Faptele bune durează în timp şi compania “Moldtelecom” duce mai departe iniţiativa de a oferi bucurii de sărbători sutelor de copii fără posibilităţi materiale.

 

În acest an, pe 22 decembrie curent, sala teatrului Guguţă din capitală a fost neîncăpătoare pentru discipolii şcolii de tip internat, copiii orfani, rămaşi fără îngrijirea părintească din or. Orhei, care au venit la Chişinău pentru a trăi adevărata magie a sărbătorilor de iarnă, la un matineu-show de neuitat. Copiii acestei şcoli au fost cei mai importanţi oaspeţi ai spectacolului, „Revelion cu Ghinion”, susţinuţi logistic şi financiar de compania Moldtelecom.

 

 

Evenimentul s-a desfăşurat în spiritul celei mai colorate şi mai vesele sărbători din an, iar compania Moldtelecom l-a ajutat pe Moş Crăciun să împartă cadouri frumoase cu dulciuri pentru cei 167 de copii din internat. Prichindeii s-au bucurat de o seară festivă plină de lumină şi dragoste.

 

 "Ne-am creat deja o tradiţie de a aduce căldură în sufletele copiilor defavorizaţi în ajunul sărbătorilor de Crăciun. Compania Moldtelecom a reacţionat prompt la apelul copiilor orfani din or. Orhei, de a viziona un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, oferind ajutorul necesar pentru organizarea acestei serbări cu doritele cadouri de Crăciun", a mărturisit Gabriela Popescu, Director resurse umane Moldtelecom. 

 

     

 

Compania Moldtelecom, responsabilă social a dezvoltat proiecte de sprijinire financiară a mai multor instituţii importante din cadrul sistemului educaţional din Moldova: Casa de copii din Cernoleuca, Şcoala-internat s.Visoca, r-n.Soroca, Creşa-grădiniţa nr.1 s.Bubuieci,  Concursul „iTineret-Viitorul începe cu tine”, Şcoala-internat din Străşeni, Instituţia preşcolară nr.119, Gimnaziul-internat din Văscăuţi, Floreşti ş.a.

 

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude