Moldtelecom a înregistrat performanţe solide în trimestrul III al anului 2011
16 Decembrie 2011

Graţie aportului incontestabil al echipei Moldtelecom, a gestionării dedicate şi profesioniste a managementului companiei, Operatorul naţional de comunicaţii a înregistrat performanţe remarcabile la cele mai importante capitole ale activităţii sale:  sporirea numărului de abonaţi şi a cotei de piaţă Unité, creşterea segmentului Internet 3G de la Unité, sporirea cifrei de afaceri pe segmentul de bandă largă, a cotei de piaţă după numărul de abonaţi, precum şi menţinerea ritmului de creştere a numărului de abonaţi în bandă largă.

 

Astfel, în trimestrul II și III al anului curent, compania Moldtelecom a reuşit să obţină rezultate îmbucurătoare la atragerea numărului de abonaţi Unité, cu o majorare semnificativă de 43,8%,  faţă de primul trimestru al acestui an.

 

Progresul Unité este unul relevant şi constant, care plasează acest operator de telefonie mobilă deasupra concurenţilor. Creşterea importantă a numărului de abonaţi Unité din ultimele 2 trimestre ale anului 2011 a contribuit la sporirea cotei de piaţă a operatorului până la 5,46% pe segmentul numărului de abonați Unité.

 

Brandul Unité a înregistrat o majorare solidă şi la capitolul dinamica cifrei de afaceri, comparativ cu principalii concurenţii ai săi, care în aceeaşi perioadă au consemnat diminuări a ratei de creştere a veniturilor, comparativ cu rezultatele trimestrelor  I și II ale anului curent. 

 

Ritmuri accentuate de creştere au fost înregistrate de Unité şi pe segmentul Internet 3G, cu o dinamică relevantă a sporirii numărului de utilizatori de 41,6%,  în comparaţie cu trimestru I al anului curent.  Ca rezultat, Unité şi-a majorat esenţial cota pe piața Internet 3G după numărul de abonați  până la 10,7%.  

 

De asemenea, cea mai semnificativă cotă de piaţă pe segmentul de bandă largă a fost înregistrat de Operatorul naţional Moldtelecom, conform cifrei de afaceri, care atestă o creştere de 0,6%, comparativ cu trimestru I al anului curent. Această performanţă se datorează, în principal, majorării  de 1,4% în trimestrul II şi III al anului curent. În prezent, cota de piață a companiei Moldtelecom constituie 76,8%, după cifra de afaceri.  

 

În acest ritm, Moldtelecom și-a majorat cota de piață şi după numărul de abonați până la 71%  datorită creșterii acesteia pe parcursul ultimelor două trimestre. Performanţe bune a marcat compania Moldtelecom şi la sporirea numărului de abonaţi în bandă largă, înregistrând o creştere de 9,9%, comparativ cu trimestrul I al anului curent.  

 

Atingerea acestor mari realizări în cel mai dinamic sector al economiei naţionale, precum este cel al telecomunicaţiilor, confirmă ipoteza actuală - prin perseverenţă toate aspiraţiile se împlinesc.

 

 

Succesul Operatorului naţional de comunicaţii S.A.”Moldtelecom” şi al mărcii comerciale Unité a fost obţinut ca rezultat al profesionalismului, dedicaţiei şi dorinţei echipei Moldtelecom de  a-şi consolida poziţia de LIDER incontestabil pe piaţa locală de telecomunicaţii.  

 

Serviciul de presă al S.A. „Moldtelecom”
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude