Moldtelecom organizează concursul desenelor pentru copii „Aşa arată fericirea”
23 Noiembrie 2011

Pentru că copilăria este cea mai frumoasă vârstă a omului, pentru că un zâmbet de copil ne poate colora viaţa şi pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă când copiii aşteaptă miracole, compania Moldtelecom, împreună cu canalul KidsCo, organizează, în perioada 23 Noiembrie – 21 Decembrie 2011, un concurs de desene, cu tema: „Aşa arată Fericirea”, unde va oferimulte premii utile şi distractive pentru copii.

 

Este un concurs prin care compania Moldtelecom îşi propune să răsplătească fidelitatea abonaţilor pentru serviciile de Televiziune Digitală şi Internet, un concurs prin care fiecare abonat are şansa de a câştiga o serie de premii distractive pentru copii oferite de compania Moldtelecom în colaborare cu compania KidsCo.

 

Fondul de premii este unul foarte divers, atractiv şi util pentru copii, de la pungile KidsCo încărcate cu câte o agendă, un tricou, un chipiu, un penar şcolar, un set de creioane de colorat, o jucărie moale şi multe alte premii speciale, până la ursuleţi Moldtelecom şi desigur premiul mare – Consola performantă Wii. Premiile sunt selectate şi concepute pentru preferinţele copiilor şi pentru a le răsplăti efortul şi imaginaţia artistică. În plus, este o ocazie plăcută şi frumoasă pentru copilul fiecărui abonat Moldtelecom să primească un cadou în peajma sărbătorilor de iarnă.

 

Astfel, fiecare abonat al serviciilor de Televiziune Digitală IPTV şi Internet de la Moldtelecom trebuie decât să-şi îndemne copilul să deseneze un desen pe tema „Aşa arată fericire”, să-l expedieze, împreună cu copia buletinului de identitate al abonatului/părinte, până la 21 Decembrie 2011, la adresa companiei Moldtelecom din mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 10, cu specificaţia: concursul „Aşa arată Fericirea”. De asemenea, desenele pot fi prezentate personal, însoţit de buletinul de identitate al abonatului/părinte, la oricare din centrele comerciale Moldtelecom din republică.

 

La concurs sunt aşteptaţi să participe toţi copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 16 ani, părinţii cărora sunt abonaţi la unul din pachetele de Televiziune Digitală şi Internet de la Moldtelecom. Mai multe detalii despre condiţiile concursului „Aşa arată fericirea” aflaţi din Regulamentul Oficial.

 

Mult succes şi curaj!
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude