Angajaţii Moldtelecom au răspuns la apelul de a dona sânge!
21 Noiembrie 2011

Angajaţii Operatorului naţional de comunicaţii S.A. „Moldtelecom” au răspuns la apelul de a dona sânge în cadrul campaniei de voluntariat „Donează sânge şi salvează o viaţă”din 15 noiembrie curent,care a fost susţinută activ de conducerea companiei.

 

 

În cadrul campaniei s-au înregistrat circa 50 donatori, care au dorit să contribuie personal la susţinerea celor aflaţi în situaţii de grea - încercare.

 

Convinşi de importanţa acestui gest nobil, doritorii de a dona sânge s-au prezentat la Punctul Medical al companiei, încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a lua parte la această acţiune umanitară. 

 

 

Solidaritatea angajaţilor Moldtelecom a fost încurajată de participarea conducătorilor de subdiviziuni şi a Directorului General Vitalie Iurcu, care au fost printre primii donatori de sânge ai acestei campanii.

 

„Mi-am dorit să fiu alături de angajaţii companiei noastre pentru ca împreună să salvăm mai multe vieţi. Gestul angajaţilor Moldtelecom confirmă angajamentul nostru asumat de a fi nu doar în slujba consumatorilor de servicii, dar şi de a oferi ajutor celor care au nevoie de noi ca şi oameni”, a opinat Vitalie Iurcu.

 

 

Campania a debutat la ora 8:00 dimineaţa. Pe parcursul întregii zile de colectare sanguină s-au mobilizat  54 de angajaţi.  În total au donat sânge 41 de persoane, 17 dintre ele au realizat acest gest pentru prima dată, iar 24 de angajaţi sunt deja donatori cu experienţă. Au fost colectaţi 18,570 litri de sânge care pot salva circa 90 de vieţi.

 

Participarea echipei Moldtelecom la această campanie de dăruire a sângelui lor poate fi definită prin trei cuvinte: seriozitate, operativitate şi generozitate.

 

Fiind o companie responsabilă social, Moldtelecom va continua să fie aproape de societate, contribuind prin proiecte similare la bunăstarea ţării.

 

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude