Priveşte la viitorul copilului Tău
01 Noiembrie 2011

Pentru că sunt cele mai curioase fiinţe, pentru că vor să cunoască lumea cât mai bine, pentru că pur şi simplu sunt copii care în perioada de vacanţă au foarte mult timp liber, Moldtelecom ştie cum să organizeze productiv timpul pentru copilul Tău.

 

În acest context, îţi propunem să te asiguri că copilul tău are acces la toate canalele de Televiziune Digitală Interactivă IPTV de la Moldtelecom, care sunt selectate şi destinate exclusiv pentru dezvoltarea şi educarea corectă a copiilor.

 

Canalele pentru copii vor ajuta copilul să înţeleagă lumea pozitiv şi frumos, să vorbească cursiv şi clar, să înveţe mai multe limbi străine şi să gândească ingenios. Sunt canale unde jocul este combinat cu metode de cunoaştere a lucrurilor, canale în care cuvintele sunt pronunţate clar, cursiv şi explicit, fapt care stimulează şi ajută copilul să vorbească frumos.

 

La Televiziunea Digitală Interactivă IPTV canalele pentru copii sunt grupate pe categorii de vârste ale copiilor, unde canalul Duck TV va captiva atenţia chiar şi a celor mai mici pici iar canalul English Club va avea grijă ca prin jocuri şi distracţii să-şi înveţe lecţia de engleză.

 

În plus, canalele Minimax, KidsCo sau Cartoon Network au cele mai solicitate desene animate cu eroii preferaţi care cu siguranţă vor captiva atenţia copilului tău pentru mult timp, cel puţin pentru cât ai nevoie să te relaxezi sau să faci curat în casă. Vezi aici lista completă a canalelor pentru copii.

 

În acelaşi timp, pentru că copilăria este cea mai frumoasă vârstă a omului iar familia în care creşte un copil este cel mai important şi elocvent model pentru el, părinţii trebuie să se îngrijească de tot ce poate privi copilul la televizor. În acest sens, canalele de Televiziune Digitală Interactivă IPTV de la Moldtelecom pot fi controlate foarte simplu şi uşor cu funcţia Control Parental.

 

Funcţia Control Parental îţi permite să fii stăpân pe tot ceea ce priveşte copilul tău la televizor. Aceasta pentru că poţi restricţiona accesul la toate canalele sau genurile de programe nerecomandate pentru creşterea şi educarea corectă şi decentă a copiilor.

 

Fii un părinte model!

 

Vezi aici lista canalelor de televiziune Digitală IPTV de la Moldtelecom.

 

Pentru informaţii suplimentare apelaţi 117.
despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude