Multiscreen Go

 

Serviciul Multiscreen Go oferă posibilitatea de a viziona atât pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone) cât și pe laptop sau sisteme PC până la 50 canale TV din grila de canale oferită de Moldtelecom. Multiscreen Go este disponibil pentru orice client a oricărui operator din țară.

 

 

Activează serviciul Multiscreen Go și delectează-te cu programe, emisiuni și filme care vor satisface orice gust. 

 

 

 

Utilizatorii de televiziune digitală de la Moldtelecom beneficiază de serviciul Multiscreen și se bucură de o serie de funcționalități ce le permite gestionarea contentului de la TV, precum si interacțiunea între mai multe dispozitive mobile, tablete și smartphone-uri cu media boxul de acasă.

 

 

Utilizarea serviciului Multiscreen Go pe smartphone sau tabletă este posibilă după descărcarea aplicației Multiscreen de pe App Store sau Google Play. Pentru laptop și sisteme PC accesați multiscreenWebTV.moldtelecom.md

 

Înregistrarea și activarea serviciului Multiscreen Go:

 

1. Înregistrarea serviciul Multiscreen poate fi efectuată prin completarea cererii online. La adresa dumneavoastră de e-mail va fi expediat loginul și parola, necesare pentru utilizarea serviciului. În total pot fi activate maxim trei dispozitive mobile.

 

2. Pentru a beneficia de Multiscreen Go este nevoie să reîncărcați contul cu suma de 50 lei, prin intermediul Achitări Online sau cu suma 30 lei/lună pentru un dispozitiv prin orice altă metodă comodă pentru dumneavoastră, utilizând login-ul care va fi expediat la adresa de e-mail, indicată în cererea online.

 

 

Mai multe detalii le găsiți în Ghidul de utilizare.

 

 

 

Descărcarea și instalarea aplicației Multiscreen Go:

 

  • Activați rețeaua Wi-Fi sau 3G/4G pe smartphone sau tabletă. 
  • Pentru sistemul Android. Accesați Google Play Store și descărcați aplicaţia „Multiscreen Android” (faceti click aici).
  • Pentru sistemul iOS. Accesați App Store și descărcați aplicaţia „Multiscreen iPhone” (faceti click aici) sau de pe tabletă aplicaţia  „Multiscreen iPad” (faceti click aici)
  • Pentru laptop și sisteme PC. Accesați pagina multiscreenWebTV.moldtelecom.md
  • Deschideţi serviciul Multiscreen penrtu toate sistemele sus menționate utilizând loginul și parola. Completaţi câmpurile: nume utilizator/număr cont și parola.

 

 

Multiscreen Go este un serviciu preplătit, taxa lunară constituie 30 lei/dispozitiv. Pentru a beneficia de Multiscreen Go suma trebuie să fie disponibilă pe cont, în avans, până la data de 1 a lunii următoare. Achitați lunar doar pentru luna în care doriți să utilizaţi Multiscreen Go, fără contract. 

 

Vă recomandăm să utilizați serviciul ”MyMoldtelecom” pentru a administra contul Multiscreen Go: a schimba parola, planul tarifar, a urmări balanța. Pentru înregistrare, accesați pagina MyMoldtelecom, alegeți tipul de identificare ”Contract Unite, Internet/IPTV”, introduceți numărul contului format din 8 cifre, și urmați instrucțiunile.

 

Pentru a afla mai mult despre funcțiile interactive ale televiziunii digitale Moldtelecom, accesați 

 

Pentru detalii sunați la 1181.