Telefonie tradiţională

Serviciile telefoniei fixe tradiţionale de la Moldtelecom reprezintă cea mai buna soluţie de comunicare pentru Compania Dvs. Prin intermediul echipamentului modern şi al specialiştilor calificaţi ce Vă stau la dispoziţie, puteţi efectua apeluri locale, interurbane, internaţionale şi către reţelele de telefonie mobilă de cea mai înaltă calitate. Pe lângă serviciile de bază, Moldtelecom oferă şi un set de servicii suplimentare, foarte utile şi accesibile în acelaşi timp.

 

Abonamente

 

 

[+] E bine de știut!
 1. Toate tarifele specificate în tabelul de mai sus includ TVA.
 2. Migrarea de la un abonament Econom și Standard la unul din seria Optim va fi posibilă din data de 1 a lunii următoare după depunerea cererii.
 3. Convorbirile începute într-o tranşă orară şi terminate în altă tranşă orară se taxează conform tarifului pentru tranşa orară în care a început convorbirea.
 4. Pentru abonamentele Econom și Standard tranșa orară de zi este cuprinsă între orele 8:00 - 21:59 iar cea de noapte între 22:00 - 7:59. Pentru seria de abonamente Optim tranșa orară zi este cuprinsă între orele 8:00 - 19:59 și de noapte între orele 20:00 - 7:59.
 5. Toate apelurile efectuate în zilele de sarbatori legale și weekend vor fi taxate conform tarifului de noapte. Apelurile interurbane, internaţionale şi către reţelele mobile, cu durata mai mari de 5 secunde, se taxează adiţional cu 0,24 lei/apel (TVA inclus).
 6. Apelurile respective efectuate din hoteluri, cu durata mai mare de 5 secunde, se taxează adiţional cu 0,26 lei/apel (TVA inclus).
 7. *- Toate apelurile locale efectuate în reţeaua Moldtelecom nu vor fi taxate.
 8. În cazul în care abonatul dorește să se conecteze la o centrală din altă localitate chiar dacă în localitatea sa există o centrală telefonică cu capacitate liberă, se va percepe o taxă suplimentară la abonamentul lunar. Valoarea taxei suplimentare în acest caz este de 24 lei/km (TVA inclus) în funcţie de lungimea liniei telefonice de la hotarul localităţii unde este amplasată centrala telefonică şi până la sediul abonatului.

 

Telefonia fixă de la Moldtelecom - calitate, garanţie, accesibilitate.

 

[+] Conectarea la reţeaua de telefonie fixă

Conectarea la reţeaua de telefonie fixă se efectuează prin depunerea unei cereri de instalare la orice centru comercial Moldtelecom, împreună cu următoarele documente:

 

 1. Copia certificatului de înregistrare a întreprinderii.
 2. Copia extrasului de la Camera de Înregistrare.
 3. Copia buletinului de identitate a directorului.
 4. Procura şi copia buletinului de identitate a persoanei împuternicite.
 5. Copia contractului de arendă/actului de proprietate a imobilului.

 

 

 

Tipul liniei telefonice

 

Taxa de conectare

 
 

Linie telefonică digitală

 

900 lei

 
 

Linie telefonică analogică

 

500 lei

 

 

*Tarifele includ TVA.

**În cazul alegerii unui număr de telefon special din seria Argint, Aur sau Platină se percepe o taxă suplimentară celei pentru conectarea la reţeaua de telefonie fixă.

 

 

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude