Pagina principalăBusinessTelefonie fixăTelefonie fixă fără fir Amplus


Telefonie fixă fără fir Amplus

Amplus este denumirea comercială a reţelei de telefonie fixă fără fir (Wireless Local Loop - WLL), bazată pe tehnologia CDMA şi care utilizează standardul CDMA2000 1X în banda de frecvenţă 450 MHz. Mai multe despre tehnologia CDMA citește aici

Telefonia Amplus prestează servicii similare telefoniei tradiţionale: primirea şi efectuarea apelurilor, accesarea reţelei Internet expedierea și recepționare SMS, etc. Pentru aceasta, abonaţii Amplus au nevoie de un aparat telefonic fără fir, pe care îl primesc gratuit în momentul conectării la reţeaua telefoniei Amplus.

Avantajul acestei tehnologii constă în faptul că permite utilizarea serviciilor telefonice chiar şi în regiunile unde conectarea la reţeaua de telefonie tradiţională este dificilă sau chiar imposibilă.

   

 

Vezi aici lista avantajelor

 

  Aria de acoperire extinsă- reţeaua Amplus acoperă 94% din teritoriul Republicii Moldova.
  Conectare rapidă- conectarea la reţeaua Amplus are loc în maxim 5 zile lucrătoare, din momentul depunerii cererii de conectare.
  Aparat telefonic gratuit- în momentul achitării taxei de conectare, abonaţilor Amplus li se oferă gratuit un telefon fix CDMA pe durata valabilităţii contractului de prestare a serviciului.
  Convorbiri telefonice calitative- Amplus oferă abonaţilor săi o calitate înaltă a convorbirilor telefonice, înlătură zgomotele de fond, interferenţele, convorbirile suprapuse şi elimină întreruperile nedorite.
  Conectare la Internet- Amplus permite conectarea la Internet, prin dial-up, 24 ore din 24, cu o viteză de până la 153 Kbps.
  Servicii suplimentare- abonaţii Amplus au acces la o gama largă de servicii suplimentare similare telefoniei tradiţionale, beneficiind în plus de serviciul Mesaje scurte - SMS, unul din cel mai popular şi utilizat serviciu în cadrul telefoniei mobile.
  Securitatea convorbirilor- una din particularităţile telefoniei Amplus o reprezintă codarea digitală a transmisiunilor. Algoritmul încorporat de codare al tehnologiei CDMA asigură un nivel înalt de confidenţialitate al convorbirilor, elimină accesul nesancţionat şi rezistă cu succes oricărei încercări de interceptare.
  Securitatea ecologică - nivelul emisiilor electromagnetice în cadrul reţelei Amplus este de 7-10 ori mai mic faţă de alte tehnologii bazate pe acces radio.

 

 

Abonamente

 

 

[+] Conectare
Pentru a vă conecta la serviciile reţelei Amplus, e necesar să vă apropiaţi la unul din centrele comerciale Moldtelecom şi să completaţi o cerere de instalare a terminalului CDMA.

 

În momentul depunerii cererii, vă rugăm să aveţi la Dvs. următoarele documente:

  1. Copia certificatului de înregistrare a întreprinderii.
  2. Copia extrasului de la Camera de Înregistrare.
  3. Copia buletinului de identitate a directorului.
  4. Procura şi copia buletinului de identitate a persoanei împuternicite.
  5. Copia contractului de arendă/actului de proprietate a imobilului.

 

 

 

Conectarea la reţeaua Amplus

 

900 lei (TVA inclus)

 

 

 Conectarea temporară

Persoanele care doresc să se conecteze temporar la reţeaua de telefonie fixă fără fir - Amplus, achită parţial taxa de conectare, în funcţie de perioada de conectare solicitată.

 

 

Perioada de conectare

 

Taxa de conectare

 
 

până la 1 lună

 

180 lei

 
 

până la 3 luni

 

270 lei

 
 

până la 6 luni

 

360 lei

 

 

Notă:

  • În momentul achitării taxei de conectare, abonaţilor Amplus li se oferă gratuit un telefon fix CDMA pe durata valabilităţii contractului de prestare a serviciului.
  • În cazul alegerii unui număr de telefon special din seria Argint, Aur sau Platină se percepe o taxă suplimentară celei pentru conectarea la reţeaua de telefonie fixă.

  •  La conectarea temporară a telefonului se încheie un contract de utilizare temporară şi se achită taxa de conectare cu reducerile de rigoare. În caz de dubii asupra capacităţii de plată a abonatului, Moldtelecom poate cere achitarea în avans a unei sume în mărime de nu mai puţin 1000 lei.

 

Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 0 800 22222 (apel gratuit) sau Serviciul Suport Business Clienţi la 022/ 570 707 sau 11855 (apel gratuit).

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude