Telefonie mobilă

 

 

Lansat la 1 Martie 2007, de către cea mai mare companie de telecomunicaţii din Republica Moldova, Unité este parte componentă a familiei Moldtelecom şi primul operator de servicii de comunicaţii mobile în standard CDMA 2000 cu frecvenţa de 450 MHz.

 

Unité a studiat atent cerinţele de comunicare ale tuturor, a creat pentru clienţi săi cele mai avantajoase oferte care se potrivesc perfect cu stilul de viaţă al fiecăruia, ca, în premieră pe piaţa comunicaţiilor mobile din Republica Moldova, să ofere cel mai rapid Internet mobil, la viteze de până la 2,4 Mbps, prin tehnologia EV-DO. La finele anului 2008, Unité oferă posibilitatea clienţilor săi de a fi mai mobili, mai eficienţi şi de a-şi dezvolta mai liber afacerile şi relaţiile personale, indiferent de timpul şi locul unde s-ar afla, asigurând cu Internet Mobil toată ţara.

 

Şi pentru că cerinţele de comunicare ale clienţilor Unité sunt într-o creştere continuă, în anul 2010, Unité evoluează spre un nou standard de comunicare - standardul UMTS. La 1 Aprilie 2010, lansează reţeaua 3G/UMTS pentru Internetul mobil la o viteză de până la 14,4 Mbps, care ulterior va fi mărită până la 21 Mbps, iar din 21 mai şi servicii de voce.

 

Cu toate acestea, în viitor clienţii Unité nu vor fi nevoiţi să se limiteze doar la telefonia mobilă de generaţia a treia, ei urmând să migreze uşor spre un nou standard al serviciilor de telefonie mobilă Unité - 4G, printr-un simplu upgrade a softului, fără schimbarea echipamentului existent.

 

Această perioadă rămâne una istorică pentru Unité, care trece la o nouă etapă de dezvoltare a comunicaţiilor mobile în întreaga ţară şi devine operatorul cu cea mai mare reţea de generaţia a treia din Republica Moldova, oferind soluţii mobile atât în standardul CDMA2000 cât şi în UMTS/3G.

 

Încă o premieră a anului 2010 de la Moldtelecom şi Unité devine începând din 1 noiembrie lansarea pachetelor mixte de telefonie fixă şi mobilă UnitéFamilia.

 

Cu noua ofertă clienţii Unité 3G şi Moldtelecom vor obţine un pachet unic de servicii combinate de voce, prestate acum la telefonul fix si mobil într-un singur abonament. Iar pentru cei care nu-şi mai imaginează viaţa fără Internet, Unité oferă posibilitatea de a include în pachet serviciul Internet mobil ConnectFamilia la tarife atractive.

 

Abonamentul integrat UnitéFamilia va oferi o multitudine de posibilităţi unice clienţilor Unité 3G şi Moldtelecom:

  • fix+mobil intr-un singut pachet; · convorbiri gratuite pentru toata familia;
  • convorbiri gratuite cu numărul de telefon fix, inclus în abonament;
  • sute şi mii de minute naţionale şi în reţea, incluse în abonament lunar;
  • posibilitatea de a include în pachet Internetul mobil la tarife reduse;
  • o singură factură şi un singur cont pentru ambele servicii fix şi mobil.

 

Sarcina primordială Unité este adaptarea continuă la necesităţile de comunicare ale clienţilor, pentru a le propune cea mai bună experienţă de comunicare cu servicii calitative, atractive şi eficiente. Informaţii suplimentare pe www.unite.md.

 

 

Prioritatea Unité - clienţii Unité !

 

Informaţii suplimentare www.unite.md

telefon: (022) 200 200.

 


despre companie   |   publicitate   |   cariera   |   calitatea serviciilor   |   sondaj   |   contacte   |   securitatea datelor   |   factura prin e-mail   |   fraude